Click for more products.
No produts were found.
Totalvurdering
4.7
9 Anmeldelser
Karakter
(4.7)
Ti** *****en
Andre bluetooth høretelefoner jeg har haft, har kontrolpanelet siddet på ledningen, og dette kan nogen gange godt være irriterende. Så dette var faktisk den primære årsag til jeg ville prøve disse Chill, da de styres oppe på øret. At lyden så også er bedre end min øvrige headset, og de rent faktisk også sidder umiddelbart bedre fast er jo så blot en kæmpe bonus. Til gengæld er de jo så en lille sjat større end de øvrige, men det er nu et helt ok trade-off :-)
K. *****en
Har aldrig rigtig kunne enes med In-Ear høretelefoner, da de altid falder ud af mine ører. Så mit håb var at jeg med ørekrogene endelig kunne få noget der bare nogenlunde sad fast - og her blev jeg positivt overrasket. De bliver sgu siddene for første gang!!!

Sekundært så lyder de bare godt og betjeningen fungerer spot on.

Lige før jeg vil sige, at havde de kostet det dobbelte, så havde jeg stadig synes det var et godt køb :-D
T. ***en
Har snart købt et hav af høretelefoner til løb, men har aldrig været helt tilfreds, da de falder ud osv. De her Chill er de bedste til dato. De bliver siddende, spiller længe og lyder pisse godt.

I bør virkelig markedsføre dem noget mere, for tror ikke mange kender til dem - og de er virkelig bedre end selv de dobbelt så dyre.
C. *******rd
Rigtig god lyd!
Havde brug for et par nye hørebøffer og tog chancen med disse, da jeg har været rigtig glad for jeres bluetooth højtaler.

Er meget positivt overrasket over lydkvaliteten, der overstiger hvad jeg ellers har prøvet til endda højere priser.

Det tager lidt tid lige at få tilpasset dem til ørerne, men må sige at ørekrogene rent faktisk virker. De sidder helt fast selvom jeg bruger dem til crossfit.

Thumbs up herfra for endnu et fedt Chill produkt :-)
H. *****en
Rigtig god lyd og design til en attraktiv pris.
Magnet funktionen måske knap så brugbar.
Hurtig levering dagen efter.
Kan varmt anbefales!
L. ******en
Mega god lyd og bas, lang batteri tid og sidder godt!
MM
Bruger dem udelukkende når jeg løber, og her sidder de bedre fast end nogen andre jeg har prøvet igennem tiden. God lyd og lang batteri tid til en fair pris! Go for it!
Pe*** L.
Dette er nu hustandens tredje sæt. Rigtig god lyd og bas, batteri tid og pasform til små penge.
J. ***id
Havde egentlig ikke de helt store forventninger til denne pris, men ville bare have nogle billige trådløse høretelefoner til lidt træning og pendling fra/til arbejde. De lyder mindst lige så godt som flere af de andre jeg har prøvet til langt over dobbelt pris, og så holder batteriet flere dage. Anbefales!

Menu

Innstillinger

Create a free account to use wishlists.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lagre favoritter.

Logg inn