Click for more products.
No produts were found.
Totalvurdering
4.6
19 Anmeldelser
Karakter
(4.6)
Je**** O.
Faktisk bedre end forventet til prisen. God lyd og lækkert kompakt design.
Ke****
Enig med de øvrige. De er sgu for fede. Rigtig god lyd og lækre materialer. Selvfølgelig også en sjat penge for et par hørebøffer, men synes de er helt på niveau med selv de meget dyrere mærker.
He**** **øy
Jeg har smugprøvet min julegave, hold da kæft, dem glæder jeg mig til at tage i brug :-)
P. ***********en
Er blevet meget glade for min nye Chill efter jeg lige fik sat mig ind i hvordan de fungerer. De spiller rigtig godt og den lille trådløse ladeboks er smart. De holder ligeledes markant bedre signal end de øvrige jeg har prøvet. Selv manualen er på dansk, men det står godt nok småt. Var nødt til at downloade den elektroniske for overhovedet at kunne læse den.
PP
God lyd, god pris og hurtig levering
Pe****** ********
Overrasket over hvilke gode trådløse Bluetooth in-ear headet Chill er.
Jeg har prøver andre, Jabra Elite 65t hvor lyden knapt kunne høres,samt de sad meget dårligt.
Chill sidder fantastisk godt, falder ikke ud osv.
Fin lyd, trods de ikke spillede antal timer, som omtalt i brugs-vejledningen.
En rigtig god pris for et super produkt.
Anbefales-værdig :
Ja.

He*** ****nt
Virkelig en positiv oplevelse, rigtig god lyd og sidder godt - kan klart anbefales
St*** ******en
Bedre end forventet til prisen! Ville være rart med noget længere batteritid, omend på samme niveau som andre mærker. Til gengæld er ladeboksen rimelig hurtig og de spiller/sidder rigtig godt.
Pi* **********
Havde store forventninger til dem specielt pga. alle de “gode” anmeldelser. Men jeg synes lyden er virkeligt dårlig, der er slet ingen bas i, og de falder let ud af øret.. udover det så virkede mine fint den første måned, derefter stopper de nu lige pludselig med at virke efter ca. 30 min. brug hvor de bliver ved med at prøve at connecte... virkeligt irriterende.. jeg ville bruge de 200 ekstra det koster og købe AirPods

SVAR:
Det skyldes at de ikke sidder lufttætte i øret! Sådanne typer In-Ear høretelefoner fungerer via det vakuum der naturligt opstår, når de sidder lufttætte. Du kan prøve at holde dem inde i øret med fingerne og så bemærke, at bassen/lyden ligeledes ændres markant. Så prøv at eksperimentere med de forskellige prop størrelser for at opnå dette fit. Det er ikke ualmindeligt, at der skal benyttes forskellige størrelser på ørerne - og husk at dreje headset ned i folden efterfølgende som anvist i manualen. Hvis du ikke kan opnå et tæt fit i dine ører, så vil alle headset med samme princip desværre give dig samme udfordring. så er du desværre nok nødt til at gå efter 'åbne' in-ear høretelefoner (med de udfordringer de så har)... Der er som regel en naturlig forklaring/løsning på signal udfald. Benyttes de med hue udenpå, tlf. gemt væk i kraftigt tøj kombineret med den pt. megen frost/kulde, så er det ihvertfald en udfordring for trådløse signaler. Se evt. mere i vores FAQ. Den pågældende model har ihvertfald den pt bedste antenne teknologi på markedet, så det spiller jo for de fleste-. Hvis du ikke er tilfredse med dem, har vi jo heldigvis 20 dages fortrydelsesret :-)
LM*
De her er for vilde til prisen! Har været igennem mange mærker, og ALLE har haft problemer med konstante udfald. De her Chill'er fungerer upåklageligt. At de så også lyder mindst lige så godt som dobbelt så dyre mærker, ja faktisk bedre end Apple Airpods er jo helt vildt. Jeg er fan :-D
Mi**** M
Lydkvaliteten er sindsyg god. Havde ikke lige forventet de kunne slå min kablede Bose høretelefoner, men det gør de!. Er meget positivt overrasket, ikke mindst når man ser hvad de "store" mærker koster.
Tr*** M
Er superglade for mine Chili høretelefoner. Rigtig god lyd og sidder godt fast.
Ma***** O.
Virkelig god lyd og signal stabilitet og så til under det halve af de store mærker.
Har prøvet et hav af høretelefoner med svingende lydkvalitet, som konstant får udfald og ikke kan holde strømmen efter blot et par måneder. De her spiller bare perfekt, og kom dagen efter køb - sådan!
Ma****
Fik dem dagen efter og de spiller rigtig godt
Be*** ******up
Disse earbuds er super fede, de sidder godt, falder ikke ud selvom man godt kan tro det mht. til deres design. Og så lyder de bare super fedt. Super meget fylde i lyden og en dejlig behagelig bass. Selv om der står at man skal være lidt tålmodig med lydkvaliteten og at den bliver bedre efter ca. 20 timers brug , så synes jeg at de allerede er go'e efter de første par timer. Så hvis de bliver bedre , så kan jeg slet ikke få armene ned. Stor ros til Chill Innovation, får endnu et godt produkt.
To**** ****en
Disse "no nonsens" leverer virkelig valuta for pengene. Meeeeget komfortable og super lyd.
OP
Havde lige købt Apple Airpods til 1200,- da en ven viste mig disse Chill. Seriøst, de her spiller både bedre, sidder bedre fast, har længere batteri og er meget billigere. Havde aldrig hørt om Chill før, selvom i er danske. I må markedsføre jer noget mere :-)
B. ******en
4. gang er åbenbart lykkens gang! Endelig et TWS headset der leverer varen. Har både prøvet Havit, Jabra og Samsung headset som alle røg retur igen. Dette Chill headset beholder jeg! Det har klart det mest stabile signal samt lyd og pasform er fremragende. Ladeboksen er også ret lækker og mere intuitiv at bruge med ordentlig LED visning. At prisen så ovenikøbet også er den laveste, er så rimeligt imponerende. Bliver næppe de sidste Chill produkt jeg køber :-)

Menu

Innstillinger

Create a free account to use wishlists.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lagre favoritter.

Logg inn