Click for more products.
No produts were found.
Totalvurdering
4.6
5 Anmeldelser
Karakter
(4.6)
S. **hl
Meget lækkert og kompakt design, men vigtigst af alt har den rigtig god ydelse.
Den kan holde min tlf. kørende i en uge. Min anden 10.000mah taber pusten efter 3 dage, så ganske imponerende.
La* H
Har altid et stort strømbehov pga meget rejseaktivitet i forbindelse med mit arbejde.
Har derfor flere gange forsøgt mig med diverse PowerBanks. Fælles for dem alle er at de IKKE har kunne levere den forventet kapacitet og efter 10-15 ganges brug er de allerede mærkbart forringet yderligere.

Efter at have læst en del om dem, falder jeg over danske Chill som slår på, at hvis man køber for billigt, så får man også noget lort rent ud sagt, da billige celler bare ikke holder - og det er jo problematisk, da de fleste supermarked og dealsite tilbud jo ofte prioriterer prisen.

Jeg må indrømme, at den stak PowerBanks jeg efterhånden har også alle er købt med udgangspunkt i prisen. Jeg købte derfor denne modded Chill Deltaco med håb om, at den en gang for alle kan erstatte alle de andre powerbanks jeg har erhvervet mig.

Her 2 mdr efter er dommen, at det kan den!
Den er godt nok blevet lidt ridset, men den leverer en imponerende ydelse og er en trofast partner uanset hvad jeg tilslutter.
J. ****en
Meget lækker powerbank i både design og ydelse!
Har også en anden dyere 20.000mAh Powerbank, som ikke engang kan levere lige så meget power som denne her, så ganske imponerende. Desuden lader denne mit udstyr markant hurtigere op også.
Så dog gerne der også fulgte en USB oplader med, så man ikke skulle bruge den til sin telefon.
Ca***** ****er
Havde først købt en PowerBank på eBay som ikke var en skid værd. Så hoppede jeg på "et godt tilbud" fra et dealsite. Denne kunne heller ikke tilnærmelsesvis levere den lovet kapacitet og efter ca. 2 mdr kunne den knap nok lade min telefon op.

Nu har jeg så købt denne 20000mAh, og det er en noget anden oplevelse. Den er måske ikke den billigste, men til gengæld er både kvalitet og ydelsen god.

Den lader mindst lige så hurtigt som mine almindelige væg ladere, og så har den ret meget kapacitet og klarer endda også min iPad uden problemer.
L. ******en
God kvalitet og relativ kompakt størrelse. Tager dog til gengæld en del timer at lade helt op! fedt med USB-C PD support og LED display.

Menu

Innstillinger

Create a free account to use wishlists.

Logg inn

Opprett en gratis konto for å lagre favoritter.

Logg inn