Click for more products.
No produts were found.
Overall rating
4.7
7 Reviews
Rating
(4.7)
Ma*******
Lækker lille og ultra let taske. God vandafvisning. Rimelig simpelt design, men fungerer fint - Bruger den næsten dagligt
Tr*** L.
Bruger den stort set hver dag! Det er muligvis "bare" en lille rygsæk, men den er godt gennemtænkt og kan slet ikke undvære den :-)
Ma***
Havde den med på ferie i flyet og brugte den hver dag på ture/strand osv. God størrelse og behagelig at gå med - og SÅ lækkert at slippe for varme fesne vandflasker :-)
Tr*** M.
Rigtig god til brug i hverdagen og ferier. ikke for stor ikke for lille. fedt design og dejlig vandtæt
Ol*** H.
Har brugt tasken hver dag, når jeg cykler til/fra arbejde. Den er behagelig at cykle med, og klarer fint regnvejr osv. OK plads til mit behov, og superlækkert med termo isoleringen :-)
Ra****
Ser ikke ud af meget ved levering, men er blevet superglad for den. Fin størrelse, når man ikke ønsker en stor rygsæk, og så vejer den ingenting. Mega lækkert, at den både er vandtæt og isoleret. Gjorde ikke noget remmene var lidt længere, når man er knap 2 meter høj ;-)
E. ****en
Havde den med på ferie i Spanien, og brugte den hver dag på tur og på stranden osv.
Dejlig behagelig og gå med og faktisk ok plads i den. Vi frøs et par vandflasker ned og lagde i tasken. De holdt sig kølige næsten hele dagen, hvor dem vi havde i en anden taske blev varme på under en time. Super fedt! Og så klarede den i øvrigt også et skybrud - vi blev gennemblødte på 10 sekunder, men vandet pralede bare helt af tasken, whaaaat?! :-D

Menu

Settings

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Create a free account to save loved items.

Sign in