Click for more products.
No produts were found.
Overall rating
4.6
5 Reviews
Rating
(4.6)
T. *******en
Skulle bare have nogle nye billige høretelefoner til træning, og havde ikke de helt vilde forventninger. Må dog sige, at jeg er MEGET imponeret over lydkvaliteten, batteritiden og hvor godt de egentlig sidder fast i forhold til alle de øvrige jeg har prøvet. Virkelig god værdi for pengene!
T. ***en
Har snart købt et hav af høretelefoner til løb, men har aldrig været helt tilfreds, da de falder ud osv. De her Chill er de bedste til dato. De bliver siddende, spiller længe og lyder pisse godt.

I bør virkelig markedsføre dem noget mere, for tror ikke mange kender til dem - og de er virkelig bedre end selv de dobbelt så dyre.
C. *******rd
Havde brug for et par nye hørebøffer og tog chancen med disse, da jeg har været rigtig glad for jeres bluetooth højtaler.

Er meget positivt overrasket over lydkvaliteten, der overstiger hvad jeg ellers har prøvet til endda højere priser.

Det tager lidt tid lige at få tilpasset dem til ørerne, men må sige at ørekrogene rent faktisk virker. De sidder helt fast selvom jeg bruger dem til crossfit.

Thumbs up herfra for endnu et fedt Chill produkt :-)
H. *****en
Rigtig god lyd og design til en attraktiv pris.
Magnet funktionen måske knap så brugbar.
Hurtig levering dagen efter.
Kan varmt anbefales!
L. *****dt
Magnet systemet er måske lidt overflødigt, men lyd og kvalitet er helt på højde med alt andet jeg har prøvet i 500 kroner klassen :-)

Menu

Settings

Create a free account to use wishlists.

Sign in

Create a free account to save loved items.

Sign in