Tilbud

Privatlivspolitik for Chill Innovation A/S


Persondata

Chill Innovation A/S gemmer de oplysninger du selv giver os for at kunne håndtere henvendelser og gennemføre bestillinger - herunder navn, adresse, tlf.nr, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere ydelserne til dig. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, transportøren (fx. Postnord, GLS, DAO, Shipmondo), betalingsformidleren (fx. Quickpay, Viabill), regnskab (Economic) samt evt. nyhedsbrev håndtering (Sendinblue) og Live Chat (Smartsupp). Vi videregiver eller -sælger ikke til tredjemand med henblik på dennes kommercielle virksomhed.

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark/EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på vores vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysninger og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Jvf. bogføringsloven skal vi opbevare eventuelle regnskabsdata i minimum 5 år.

Alle kortbetalinger sker sikret via 3. parts betalingsgateway (Quickpay). Vi håndterer og opbevarer ikke nogen følsomme kortoplysninger.

Tilmelding/afmelding af nyhedsbreve kan ske på hjemmesiden samt i de enkelte nyhedsbreve.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du har via kundeområdet 'Min Konto' adgang til dine ordre- og persondata og kan her også foretage rettelser samt anmode om sletning af data/konto.  

Cookies

Dette website anvender cookies for at huske dine indstillinger, håndtering af indkøbskurv, login status, live chat, trafikmåling, annoncering og sitets tekniske funktionalitet.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i browseren for at kunne genkende enheden ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Ved at benytte dette website accepterer du brugen af cookies.


Udover cookies til sitets grundlæggende tekniske funktionalitet anvendes der i øjeblikket:

COOKIETYPEBESKRIVELSE
ssup.

Smartssup
Live Chat

Disse cookies benyttes til Live Chat funktionaliteten, bl.a. så brugeren/chatten huskes under navigation på sitet og tilbagevendende besøg. Chat historik er tilgængelig i 14 dage. (Smartsupp Privacy Policy)
_ga, _gac, _gat, _gid
_gcl_aw

Google
Analytics

Disse cookies benyttes af Google Analytics / Google Ads til at samle statistik om brugen af websitet samt målretning af annoncering. (Google Analytics Cookie Policy)
_fbp, fr, Pixel Facebook Disse cookies benyttes af Facebook til at måle / målrette trafikken og effekten af virksomhedens facebook side og annoncering (Facebook Privacy Policy)

Afvisning & sletning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at i så fald er der mange funktioner og services, du ikke længere kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiderne kan huske de valg, du foretager.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan ligeledes efterfølgende slettes. Dette vil dog bl.a. medføre at gemte logins, indstillinger o.lign på dine besøgte hjemmesider nulstilles/forsvinder. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du typisk slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Læs mere om sletning og blokering af cookies her: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Sidst opdateret: September 2019 (ændring af Live Chat udbyder)

Chill Innovation A/S
Tlf.: 7734 4050
mail: info@chill-innovation.com


Forskel 0

Ingen varer

Skal først fastlægges Levering:
DKK 0,00 Moms:
DKK 0,00 Total:

Til kassen