Tilbud

Persondata

Chill Innovation A/S gemmer de oplysninger du selv giver os for at kunne gennemføre bestillinger - herunder navn, adresse, tlf.nr, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere ydelserne til dig. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, speditør, betalingsformidler, regnskab og nyhedsbrev håndtering. Vi videregiver eller -sælger ikke til tredjemand med henblik på dennes kommercielle virksomhed.

Personoplysningerne lagres på servere i Danmark/EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på vores vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Alle kortbetalinger sker sikret via 3. parts betalingsgateway (Quickpay). Vi håndterer og opbevarer ikke nogen følsomme kortoplysninger.

Jvf. bogføringsloven skal vi opbevare regnskabsdata i minimum 5 år.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du har via kundeområdet 'Min Konto' adgang til dine ordre- og persondata og kan her også foretage rettelser samt slette din brugerkonto.  

Cookies

Dette website anvender cookies for at huske dine indstillinger, håndtering af indkøbskurv, login status, live chat, trafikmåling, annoncering og sitets tekniske funktionalitet.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i browseren for at kunne genkende enheden ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Ved at benytte dette website accepterer du brugen af cookies.


Udover cookies til sitets grundlæggende tekniske funktionalitet anvendes der i øjeblikket:

COOKIETYPEBESKRIVELSE
_zlcmid
AWSALB
Zendesk Chat Denne cookie benyttes til Live Chat funktionaliteten, så brugeren/chatten huskes under navigation på sitet og tilbagevendende besøg. (Zendesk Cookie Policy)
_ga, _gat, _gid Google Analytics Disse cookies benyttes af Google Analytics til at samle statistik om brugen af websitet. (Google Analytics Cookie Policy)
_atuvc _atuvs
_at.hist.#
AddThis Disse cookies benyttes af den sociale delingstjeneste AddThis (ejet af Oracle) for at sikre at den besøgende ser en opdateret opgørelse over delinger/likes, hvis vedkommende deler/liker en side og vender tilbage til siden før tjenestens centrale oplysninger er opdaterede. Ingen data fra denne cookie sendes til tjenesten og hvis cookies fjernes, kan det have negativ effekt på oplevelsen af websitet. (Addthis Privacy Policy)

Afvisning & sletning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Du skal dog være opmærksom på, at i så fald er der mange funktioner og services, du ikke længere kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiderne kan huske de valg, du foretager.

Cookies som du tidligere har accepteret, kan ligeledes efterfølgende slettes. Dette vil dog bl.a. medføre at gemte logins, indstillinger o.lign på dine besøgte hjemmesider nulstilles/forsvinder. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du typisk slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.


Forskel 0

Ingen varer

Skal først fastlægges Levering:
DKK 0,00 Moms:
DKK 0,00 Total:

Priserne er inkl. moms

Til kassen